Select Page
Aino-Mari TUURI

TOIMITTAJA
TIETOKIRJAILIJA
STRATEGI

LYHYT ESITTELY

I write for individuals, big & small companies, videos, printed publications, Blogs, and  Apps. Sometimes I even help companies build their content strategy, drive SEO, and create their entire information architecture.

KIRJAT

I write for individuals, big & small companies, videos, printed publications, Blogs, and  Apps. Sometimes I even help companies build their content strategy, drive SEO, and create their entire information architecture.

AIKAKONE

IHMISSUHTEET DIGIMAAILMASSA

Me ihmiset olemme eläneet mukana kulkevien älylaitteiden kanssa nyt pari vuosikymmentä. Annamme laitteille aikaamme ihan koko ajan, ja elämään tulee laitteiden kautta uutta sisältöä. Digiajan ihmissuhteet ovat ennen kokemattoman edessä, kun analogisen lapsuuden eläneet aikuiset yrittävät säädellä digikäyttöään – ja kasvattavat samalla seuraavia sukupolvia. Huolten ja digiuskon kamppailussa ei ole voittajia. Teoksessa tuskastunut aikuinen nainen elää vuorokauden huolien täyttämästä aamuyöstä iltaan ihmissuhteitaan ja asioitaan hoitaen, digilaite kädessä. Millaista on digivanhemmuus tai somesta rakentuva ystävyys? Miksi laitteet viettelevät meidät aina uudelleen? Onko ruutuaika feministinen kysymys? Mitä on digitunnetyö, ja kantavatko naiset siitäkin suurimman vastuun? Mihin kaikki aika oikein lopulta menee?

LASTENKIRJA

TÄHÄN JOTAIN

Fusce in sapien sit amet lectus iaculis porttitor ac at magna. Proin at lectus tincidunt ante dapibus rhoncus. Maecenas eget ornare ipsum. Sed quis consequat lorem consequat lorem.

LAPSET VAI TYÖ

USKALLANKO PERUSTAA PERHEEN?

Rohkaiseva kirja perhesuunnittelusta yhä epävarmemmaksi käyvän työelämän maailmassa.

Milloin yrittää lasta, entä toista tai useampaa? Pitääkö olla vakituinen työ tai projekti juuri ohitse tai ainakin tietoa työllistymisestä? Entä sitten, kun elämä ei etene haaveillusti?

Suomessa saadaan vähemmän lapsia kuin toivotaan. Lapsia syntyy ennätyksellisen vähän ja muita Pohjoismaita vähemmän. Yksi syistä on työelämän epävarmuus ja ennustamattomuus – niin kutsuttu pirstaleinen uusi työelämä.

Määräaikaiset työsuhteet ovat erityisesti nuorten naisten rasite. Samat naiset tietävät olevansa, lääkärin sanoin, ”parhaassa lisääntymisiässä”.

Mutta voiko perhettä suunnitella? Kirja antaa uuden työelämän maailmassa työskentelevien ihmisten kertoa, miksi he saivat lapsia silloin kun saivat ja miten siitä selvisi. Millainen elämäntilanne heillä oli kun alkoi haaveilu, yrittäminen tai ihana vauva-arki? Vai alkoiko se ikinä?

Kirja tarjoaa vertaiskertomuksia ja työkaluja jokaiselle, jota perhesuunnittelu tavalla tai toisella koskettaa.

ASIAKKAITA, JOIDEN KANSSA TEEN YHTEISTYÖTÄ

Aliquam vehicula nunc facilisis tincidunt feugiat. Pellentesque sed viverra nisi. Fusce et laoreet augue. Quisque pretium, felis at volutpat rhoncus, ligula lectus semper urna.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Duis tristique pretium nunc, eget imperdiet tortor auctor et. Mauris porttitor mollis metus at sollicitudin. Etiam id bibendum ipsum. Proin molestie, velit eget euismod rhoncus.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Fusce in sapien sit amet lectus iaculis porttitor ac at magna. Proin at lectus tincidunt ante dapibus rhoncus. Maecenas eget ornare ipsum. Sed quis consequat lorem.

Thomson Polan, CEO @ Caramal Digital Studio

LÄHETÄ YHTEYDENTTOSI